Coronamaatregelen

Welkom op de website van Masteling Manuele Therapie E.S.® , manueel therapeut E.S.®, gevestigd in Tuitjenhorn, gemeente Schagen.

De praktijk is geopend.

Op advies RIVM: dragen we beide een mondkapje tijdens de behandeling ook per 06-11-21 (binnen 1,5 meter, langdurig contact).

Mijn praktijk v manuele therapie E.S. is geopend, wel met de extra beschermende maatregelen, zie hieronder. 

Mijn ervaringen zijn goed, het behandelen is goed en veilig te doen, met de beschermende maatregelen (o.a. mondkapje,  witte jas/werkkleding en evt. handschoenen)

Verder zal er dus van te voren per mail of telefonisch contact zijn, om het volgende stappenplan m.b.t. corona met u door te nemen:

 1. Heeft u nu corona?
 2. Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
 3. Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
 4. Heeft u 1 of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38,0 C)?
 5. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
 6. Bent u in thuisisolatie?

Heeft u een of meerdere van deze vragen met een ja beantwoord, annuleer dan de afspraak en neemt contact op met u huisarts.

Er kan daarnaast ook een afweging worden gemaakt, overhoe de behandeling plaats zal gaan vinden of dat de gevraagde zorg in de praktijk plaats kan vinden of op afstand via of telefonisch contact/of video bellen.

In de praktijk zijn een aantal maatregelen getroffen om uw en mijn veiligheid te garanderen, voor zover mogelijk:

 • Op advies van RIVM per 06-11-21: Dragen we beide een mondkapje,  tijdens de behandeling.
 • Neem zelf een groot badlaken of (hoes)laken mee.
 • Betreedt de praktijk niet te vroeg, max. 5 min. van te voren, dan staan de deuren open en zullen we direct beginnen.
 • Er zijn uiteraard desinfecterende spullen aanwezig voor uw handen.
 • We proberen zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te houden en tijdens de behandeling maak ik gebruik van beschermingsmiddelen. (witte jas, mondkapje en handschoenen)

Dus heeft u langdurige/aanhoudende of acute lichamelijke pijnklachten, neem dan gerust contact op omtrent de behandelmogelijkheden.

Voor maken van een afspraak of informatie kunt u bellen naar 0226-427500 of een mail sturen naar: infomastelingmanueletherapie@gmail.com

 
Ik heb er alle vertrouwen in dat ik u op deze manier zo veilig mogelijk kan behandelen / begeleiden en zo op een verantwoorde wijze toe kan gaan werken naar een volledige en weer normale openstelling van de praktijk.

 Mocht u vragen of meer informatie willen hebben dan kunt dit telefonisch doen of per mail. 

Tel.: 0226-427500 of Mail: infomastelingmanueletherapie@gmail.com

-*-© Copyright Masteling Manuele Therapie